Bijbelcolleges

Al onze Bijbelcolleges worden via live stream op YouTube rechtstreeks uitgezonden. Dus als u een keer niet in de gelegenheid bent om bij een Bijbelcollege aanwezig te zijn, kunt u dat toch rechtstreeks volgen of later beluisteren.

Het is ook mogelijk om Bijbelcolleges uit het verleden nogmaals te beluisteren door het aanklikken van het desbetreffende Bijbelcollege. U komt op ons YouTube kanaal terecht door hier te klikken.

De Bijbelcollege avonden worden gebruikt voor een verdieping in de Bijbel. De tijd waarin we leven is ernstig.  Er zullen om de week op de maandag Bijbelstudies/colleges plaatsvinden.
Deze Bijbelcolleges/studies worden gegeven door verschillende voorgangers.

 

De zaal is open om 18.45 uur. In de grote koffiezaal is er van 18:45 uur tot 19:15 uur gelegenheid om met elkaar te bidden. Hierbij is iedereen welkom. ​Aanvang van het college is 19.30 uur. We streven er naar om het college om 20:45 uur te beëindigen. Daarna is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

De eerstvolgende Bijbelcolleges zullen (DV) plaatsvinden op:

1 mei: Br. R. Schoorstra
Bijbels Profetisch Actueel

 

8 mei: Br. R. Schoorstra
Pastoraat: In de macht van mijn emoties. Hoe beschadigde emoties, als boosheid, verdriet, angst, zorg, enz. levens bepalen en verwoesten.

 

15 mei: Br. D. Wolbers
Onderweg naar het beloofde land

 

22 mei: Br. R. Schoorstra
Pastoraat: De gemeente van Jezus Christus is een (pastorale) gemeenschap, waar we elkaars lasten dragen.