Bijbelcolleges

Al onze Bijbelcolleges worden via live stream op YouTube rechtstreeks uitgezonden. Dus als u een keer niet in de gelegenheid bent om bij een Bijbelcollege aanwezig te zijn, kunt u dat toch rechtstreeks volgen of later beluisteren.

Het is ook mogelijk om Bijbelcolleges uit het verleden nogmaals te beluisteren door het aanklikken van het desbetreffende Bijbelcollege. U komt op ons YouTube kanaal terecht door hier te klikken.

De Bijbelcollege avonden worden gebruikt voor een verdieping in de Bijbel. De tijd waarin we leven is ernstig.  Er zullen om de week op de maandag Bijbelstudies/colleges plaatsvinden.
Deze Bijbelcolleges/studies worden gegeven door br. R. Schoorstra.

 

De zaal is open om 18.45 uur. In de grote koffiezaal is er van 18:45 uur tot 19:15 uur gelegenheid om met elkaar te bidden. Hierbij is iedereen welkom. ​Aanvang van het college is 19.30 uur. We streven er naar om het college om 20:45 uur te beëindigen. Daarna is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

 

Op dit moment hebben we elke maandag een Bijbelcollege. De ene week is dit Bijbels Profetisch Actueel, waar uitleg wordt gegeven over de huidige tekenen van de tijd. De spreker is broeder R. Schoorstra.
De andere week zullen we de brieven van Petrus gaan behandelen, die wordt gegeven door broeder D. Wolbers.

 

De eerstvolgende Bijbelcolleges zullen (DV) plaatsvinden op:

13 september (De brieven van Petrus)
20 september (De brieven van Petrus)
27 september (Bijbels Profetisch Actueel)
4 oktober (Bijbels Profetisch Actueel)